Wil je graag meer weten over mij

 

Atelier Ceramica is ontstaan naar aanleiding van mijn interesse en fascinatie voor klei en keramiek in combinatie met vrouwelijke schoonheid. Omdat ik al snel besefte dat je met klei zoveel verschillende dingen kon doen,  was er geen stoppen aan de inspiratie die ik kreeg voor wat ik wilde ontwerpen nl. oorbellen uit klei.

 

Het proces om mijn concept vorm te geven, heeft maanden in beslag genomen. Het werd een ware zoektocht naar het maken van een selectie uit een hoeveelheid aan ideeën. Bij elke piste die ik wilde bewandelen, verplichtte ik mezelf om kritische na te gaan of dit effectief aansloot bij de kern van wie ik ben. De grote gemene deler werd eenheid, kwaliteit, schoonheid, unieke stukken

 

De creatie van de handmade porseleinen stukken, vraagt heel wat tijd,  expertise en bijscholing. Omdat ik in deze stukken de kwaliteit, schoonheid en het persoonlijke element wil blijven verzekeren, ben ik hiermee voorlopig énkel achter de schermen bezig. Deze specifieke porselein collectie komt dus later online. Momenteel kan je al wel de leuke kleurrijke collectie 'polymeerklei oorbellen' terugvinden in de webshop.

 

Veel lees- en winkelplezier,

Liezelotte

 

Contactgegevens

Atelier Ceramica | Liezelotte Emsens

E-mail: info@atelierceramica.be

BTW: 0741.902.520

Recent online gepubliceerd